2016. április 4., hétfő

Alfahím Képző - 2. Lecke

2. Lecke

A lányok a rosszfiúkat szeretik!





Oké, lehet hogy ismételni fogom magam. Alapvetően a nők valamiféle különleges, visszatarthatatlan vonzalmat éreznek a macsós, kemény srácok iránt. Ez persze megint csak pszichológia(mármint az okai), hiszen alapvetően a férfiember feladata a vadászat, a kajaszerzés és a család megvédése volt az ősidőkben, ergo egy olyan embert kellett szereznie magának a jó asszonynak aki megvédi, ezt pedig azokból a srácokból akik leginkább egy metroszexuális kifestőkönyv mellé kapott kínai ajándék ecsetre hasonlítanak, elég nehezen nézzük ki. Alapvetően tehát innen eredhet az a dolog, hogy bizony a leányok azokra buknak akiknek van kiállása és nem szarják össze magukat ha például verekedni kell egy kicsit.
Nos kedves kezdő alfahímek, itt akkor felmerül a kérdés, hogy a nagyfater kispolskijával együtt 45 kilónkból hogyan hozhatunk ki valami macsósat. Alapvető követelmény külcsín ügyileg a tetoválás, vagy legalább valami vagány turbórágós Ferrari magunkra ragasztása, bőrkabát, és jólfésült Jampa haj, amit pl. a Grease-ben tökéletesen megfigyelhetünk Travolta bácsi fején.
A viselkedést illetően szintén nincs nehéz dolgunk, elég csak felvenni egy kihaénnem patkány stílust. Mindenkit leszólni, és mindenkinek odaugatni szigorúan figyelve arra, hogy meg ne hallja, feltéve hogy nincs egy jó 10-15 fős társaságunk akik egy esetleges bunyóban mellénk állnak, mert olyankor aztán a suli MMA magyar bajnokának is odaordíthatunk, hogy "Mi van veled te hurkatöltő a kurva anyád!?". Amikor pedig elkezdődik a balhé, akkor finoman a háttérbe vonulunk és végignézzük amíg a haverok összepakolják a hülyegyereket, vagy ha mást nem, akkor megpróbáljuk megkeresni a leggyengébbnek tűnő srácot és vele kezdünk el kakaskodni. Tökéletes alany például erre annak az embernek a 14 éves öccse akinek mi odaugattunk, vagy esetleg egy lány(bár az azért gáz, szóval ezt szigorúan csak sötétben vállaljuk be). 
A másik nagyon fontos dolog az egyfajta természetesnek tűnő flegmaság és nemtörődömség, ami azt sugallja az emberek felé, hogy "hé, itt én vagyok a király". Emögött a viselkedés és stílus mögött az esetek 99%-ában semmi nincsen, de tény hogy teljes mértékben kielégíti a leányok keményfiú után való sóvárgását.
Apropó kemény gyerekek. Ugye a legnagyobb divat mostanság a konditerembe lemenni heti 7-szer és napi 12 órában ott flesselni miközben tulajdonképpen lófaszt nem csinálsz, csak az ott kapott és beszedett fehérjedús biomechanikus mammut-hormontól tűnsz majd kurva izmosnak. Ez tökéletesen kielégíti a női(inkább kislányos) vágyakat, szintén azt a látszatot keltve, hogy te vagy a faszagyerek és lehetsz akármilyen nyomorult, bűn ronda ember, akkor is találsz magadnak valami cicababát aki iszonyatos módon rá lesz gerjedve a 140-es karodra. Az már más kérdés hogy a farkad kamagra nélkül félárbócot sem imitál, de felszedni a nőket, majd elmondani hogy "Hát csicska ez a lány, há kamuzik a köcsög kurva" arra simán megfelel.

2 megjegyzés:

  1. Köszönöm az ajánlást, és tetszett az írásod. ^^ A legnagyobb irónia az egészben szerintem az, hogy vannak olyan hímnemű egyedek, akik komolyan az általad felvázolt viselkedést tartják példa értékűnek, követendőnek, és így élnek. :D Sajnos ismertem ilyeneket, ahogy a női nem Alfa nőstényei közül is, jó pár élő példát. Aminek örülök, hogy egyik sem az életem része, és rövid időre kellett őket elviselni. Viszont, sose fogom megérteni eme életmódot, és nem is akarom. :D A fogalmazás is tetszett. ^^

    VálaszTörlés
  2. Nos igen... Nem véletlenül írom azt amit írok. Vannak ilyen hímnemű egyedek. Viszont ami a legdurvább, hogy akármennyire is irónia, meg kifigurázás, de tényleg működik ez a fajta viselkedés, igen nagy százalékban. És szerintem ez benne a legdurvább.

    VálaszTörlés