2016. március 31., csütörtök

Alfahím Képző - 1. Lecke

1. Lecke

A lányok a sztárokat szeretik!





Gondolom mindenki előtt élénken él a kép, amikor a világhírű Dzsásztinbíbör egy nap megjelenik a szálloda bejáratánál és rögtön ezernégyszázötvenkettő fiatal lány lép/fut/sprintel/ugrik/repül oda visítva, hisztérikus rohammal totálisan átitatva.
Nos kedves önjelölt alfáim, ezt bizony kicsiben bárki meg tudja csinálni és bizony ez is egy tökéletesen egyszerű módja annak, hogy egy-egy nőnemű lényt ágyba vigyünk(Hozzáteszem, ez az agyilag még kicsit éretlen, semmiképp nem felnőttnek mondható egyedekre vonatkozik). A titok nyitja az, hogy a nők valamiért teljesen megőrülnek a tömegcikkekért, ami mindenkinek kell és az önbizalmukat az egekbe emeli, ha valami olyat megkaphatnak amit más nem(legalábbis szerintük). Persze ehhez azért hozzátartozik, hogy mindenki szeret kicsit csillogni és ott állni a "fény" mellett. Jó persze van más magyarázat is, hiszen ösztönösen minden nő a legerősebb hímet keresi hogy a gyermekei anyja legyen és ugye az aki legfelül van a ranglétrán azt hiszik a legerősebbnek azaz az alfának, de erről majd egy későbbi leckében bővebben is beszélünk.
Alapvetően egy valami van, amire bármelyik úriember képes lehet. Találni valamit, amiben jó. Vagy legalábbis el tudja adni magát jónak. Lehet ez sport, vagy zene, vagy mittudom én, zsebhoki... Az a lényeg, hogy tudj ebből valamiféle nagyot alkotni, amivel kérkedni és kicsit arcozni tudsz. Amitől a hölgyek elhiszik, hogy te bizony alfa vagy. Ez nem egyszerű művelet, de hála a közösségi médiának, gyorsan véghezvihető dolog.
Így történt, hogy nagy felhajtás közepette elkezdtem rapper lenni és még nem is egy klippet is forgattam mellé több ezres "rajongótábort" összekoldulva a facebook oldalamra. Hozzáteszem, annyi tehetséggel rendelkeztem hozzá, mint egy.... Hát nem is tudom, nem találok rá hirtelen elég negatív példát. Szóval tehetségem nem sok volt/van a zenéhez, de a mai világban számítógép segítségével bárkiből lehet Májkeldzsekszon. Az összegyűjtött rajongótábor pedig...  A rajongótábor pedig természetesen azért szül kitörni vágyó hölgyeményeket, akik kis "fényre" vágyva szinte bármit képesek megtenni. Nos volt itt mindenben részem. Volt aki egy esetleges dalban való éneklés mellett simán ledobta a ruháit, de olyan is akadt aki ezt pusztán azért megtette, hogy valamiféle nem is tudom... Önbizalom növelő löketként? Tényleg nem értem és soha nem is értettem, mivel nemhogy híres, mégcsak jó meg tehetséges sem voltam... És mégis mindig csurrant-cseppent valami testiség. Más meg ugye nem kellett. Mert minek?
Egy szó mint száz, híresnek és sikeresnek tűnni nem nagy szám és a hírnév bizony egyenes út a szeméremdomb irányába...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése