2015. június 29., hétfő

A szivárvány felett 3 méterrel.

Az utóbbi napokban nagy port kavart ez a szivárvány színű zászlós dolog ami a "Prájd" után az egyes média és egyéb felületeken maradt. Ugye a sztori annyi, hogy amely emberek és cégek kiállnak a melegházasság mellett, az a profilképére, logójára vagy lassan tulajdonképen bármire szivárvány színeket pakol. És akkor persze mindenki döntse el, akar-e a szivárvány felett lenni 3 méterrel.
Az az igazság, hogy ez az én szememben megint a nagy hűhó semmiért kategória. Aki meleg az az is marad, ha házasodhat, ha nem. A véleményem az meg megint más tészta.
Hogy elítélem-e? Nem. Hogy elfogadom-e? Nem... Az az igazság, hogy az életem utóbbi pár évében napi szinten kapcsolatban vagyok jópár leszbikus, vagy biszexuális, vagy meleg(mégse nagyon írhatom, hogy pl. fartúró) egyénnel, így eléggé élénk tapasztalataim vannak ezen a téren, minden szempontból. Az az igazság, hogy lassan ezt az egész dolgot egy nagyon beteg divatirányzatnak tartom(a nőknél leginkább), hiszen manapság már minden 3. 18 év alatti lány minimum biszexuálisnak vallja magát. Hogy miért? Ők sem tudják. Valószínűleg ki akarnak törni a szürkeségből és különlegesnek lenni. Mert ne akarja nekem senki megmondani azt, hogy egy 12-13 éves fiatal gyerek aki kb. semmivel nincsen tisztában sem érzelmi, sem szexuális téren, hogy komolyan ki tudja jelenteni, hogy ő bizony a saját neméhez vonzódik és undorodik a másik nemtől. Erre a dologra, pedig az egyik ismerősöm aki lány létére, ahogy ő fogalmaz "a lányokat szereti, és nem leszbikus, vagy meleg" a következőt mondta: Azért nem tartja magát leszbinek mert ő nem zárkózik alapból a férfiaktól. Mert aki tetszik, az tetszik és akárhogy is nézzük egy minimális vonzalom még ennél az állapotnál is meg lesz az ellenkező nemű egyed iránt, hiszen azért mégis ez evolúciós törvény vagy mi a fene. És ez itt az esély adásáról szól innentől. És még egyszer mondom, ez nem pusztán az én gondolatom. Azt kell mondjam, hogy őszintén a homoszexuálisokat beteg embereknek tartom. És ugye az orvosok, pszichodokik meg nem tudom ki vizsgálta ezt a dolgot még, de a mai napig nem tudják eldönteni, hogy ez genetika vagy pszichológia inkább... Hát én utóbbira szavazok... Mert igenis betegségnek tartom. Gyógyíthatatlan mentális betegségnek (ehhez kapcsolódóan egy apró nem is sztori, inkább csak beszólás. Egy kedves ismerősöm(hölgy aki szintén kalandozott a nők körében is) mondotta: Addig hiszi azt magáról egy nő, hogy leszbikus amíg egy férfi úgy igazán meg nem b*ssza!). Mint ahogy a nekrofíliát, vagy a pedofíliát is betegségnek tartom ez is az. Ki ehhez, ki ahhoz vonzódik. És ez egy álláspont, amit ahogy látható, alá tudok támasztani. (Persze lehet nem egyet érteni, vagy egyet érteni vele, de akkor sem hiszem, hogy változtatni lehet rajta) De valahogy mégis, ez egy mocskos nagy genetikai zsákutca. Igen, zsákutca. Hiszen örökítő anyag és befogadó nélkül nincs utódnemzés. Zsákutca.
Már a gondolkodásból is lerí az, hogy valakinek milyen az identitása, és most nem a metroszexuális fiúkról, meg a fiús lányokról beszélek. Itt azokról van szó, akik a másik nemhez akarnak tartozni. Az amikor egy férfi megpróbál nőként viselkedni és fordítva. Persze, hogy nem megy, csak valami erőltetett elkorcsosult valami kerekedik ki az egészből, mert genetikailag az ember nem úgy van felépítve sem agyban, sem testben, semmiben. Ez rengeteg helyen meg is látszik. Ugye azt mondtam az elején, hogy vannak tapasztalataim, természetesen főleg leszbikusokkal voltam/vagyok egy légtérben és tapasztaltam meg rengeteg dolgot, ami mássá teszi őket. A gondolkodást már említettem és megmondom őszintén vicces, amikor egy leszbi nekiáll megmagyarázni a dolgokat egy férfinak, hogy márpedig ő úgy gondolkodik ahogy egy férfi. Megsúgom: Nem! Maximum próbálkozik. Ami nekem szembetűnt a gondolkodáson kívül, hogy például egy leszbikus nő nem tud igazán jól csókolni. Persze erről is olvastam más véleményt, meg okfejtéseket melegektől, hogy egy homokosnak a szexuális kultúrája sokkal fejlettebb. A szexuális kultúrájuk... Hát, hogy is mondjam. Elég gyér... Persze lehet, hogy csak én kavarodtam össze pont olyanokkal akik nem voltak toppon. De ez lehet hogy azért van, mármint ezek a kijelentések, mert hogyan dönthetnék el, hogy fejlettebb a kultúra vagy nem, ha nem is voltak ellenkező nemű egyénnel? Vagy ha voltak, akkor az éppen.... Hát... Finoman mondom: alkalmatlan volt. De mit várunk? Hiszen ami náluk aktus, az egy heteronál ugyanaz mintha valaki mindig segítene maszturbálni... De mindenképpen egy furcsa, beteg, és számomra életellenes világ ez. Visszatérve. A szexuális kultúrájukat nem azért mondom gyérnek, mert rosszul csókol (mondjuk de! Tényleg szörnyen egészen addig, amíg nem felejti el azt, hogy ki akar lenni és tör elő belőle a nő), hanem pont azért mert megpróbál férfi lenni és dominálni, vagy mi az isten(nem mintha csókolóztam volna férfiakkal, meg igazából nem is tudom, hogy mi az amit ilyenkor éreztem, de nem volt normális az tuti).
És végül, ami miatt ez a bejegyzés született és amit szintén a fentebb említett ismerősöm szájából hangzott el. A melegek sikítozása, felvonulása és harca a jogaikért, szimpla feltűnési viszketegség. Még egyszer mondom, ezt egy saját neméhez vonzódó embertől is hallottam, nem csak a saját véleményem. Mert jogai nem a szexualitása miatt vannak az embernek, hanem mert ember! Ez kb. ugyanaz, mintha én kimennék sokakkal egyetemben egy szál péniszben tüntetni a város főterére az internetadó ellen, mert én hetero vagyok és nekem ez kijár, jogom van hozzá. Apropó jogok és szivárvány. A házasságért ugye nagyon megy a harc a melegek részéről, mert ugye joguk van hozzá. Namost, a házasság nem jog, hiszen az elsősorban egyházi intézmény. Az egyház pedig mint tudjuk, nem igazán áll emellett a dolog mellett. Szóval drága homoszexuális barátaim, menjetek a templomokba tüntetni, hiszen ők tehetnek róla!
Talán ezek az okok, amiért nem állok az ügy mellé. És ezért nem lesz a büdös életben szivárványos profilképem facebookon, vagy fogok szivárvány színű ruhában járni, sőt még csak szivárványos Snickers-t sem fogok menni, mert hányás módon néz ki! Viszont tényleg, komolyan nem ítélem el őket(még ha nem is úgy hangzik az írásom alapján), csupán nem értem...



Updated: 2015.07.06

4 megjegyzés:

  1. Én sem ítélem el, én sem értem, egyszerűen csak nem fordítok rá figyelmet, mert nem tud érdekelni. Ha ők így érzik magukat, tegyék. Nekem se kedvem, se jogom nincs beleszolni.

    VálaszTörlés
  2. Ami fontos a cikkedben az az, hogy mindenkinek jogai vannak, aki ember. És nem csak a nemi hovatartozás, vonzódás vagy identitás, hanem bőrszín, vallási, politikai nézetektől, mindentől függetlenül. Épp ezért gondolom azt, hogy a vonzódásos betegségek (gyűjtőnevén parafilia, bár érdekes mód a homoszexualitást nem sorolják bele) ellenére is, ugyan úgy joguk van élni, mint bárki másnak. Tény, túlzásba esnek a felvonulással, és elég sok mindenben, hisz tény, akkor hetero felvonulást is akarok!
    Én az ellen szólok, mikor valakit azért bántanak, mert homoszexuális, mert transzszexuális, mert más. Mégis miért lenne más? Aki nem fizikailag, külsőre más, hanem lelkileg s kiderül, alapból kirekesztett lesz.
    Megértelek, de szerintem alapból hiányzik MINDENKIBŐL egy tolerancia, illem és önzetlen viselkedés, amivel mindenkinek könnyebb lenne az élete.

    A fiatalság, persze, hogy ki akar tűnni a tömegből, én sem voltam különb, én is más akartam lenni, mint mindenki más. :D Akárhogy is, de ha más lehetsz az jó, az kel ahhoz, hogy megtudd ki vagy. Nem áltattam magam, hogy bi/homo vagyok, mindvégig tudtam hogy hetero ( lehet ez környezeti hatás miatt is), de a szexualitást mindenkinek fel kel fedeznie, így vagy úgy. :)
    Szívesen olvasgatnék beszélgetéseket, amiket az azonos nemhez vonzodó emberekkel folytattál, érdekes lehet. ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezek a beszélgetések személyesen történtek, így leírni nem tudnám, mert nem emlékszem a teljes és pontos beszélgetésekre. De nagyon érdekes beszélgetések folytak/folynak szinte mindenről. Egy elképesztően érdekes, és számomra torz világ ez... )

      Törlés