2016. május 10., kedd

Alfahím Képző - 3. Lecke

3. Lecke

A lányok a lányokat szeretik!?








Sajnos vagy nem sajnos, ki kell hogy mondjuk: manapság amolyan női népbetegség lett leszbikusnak lenni.Ezzel természetesen nem akarok megbántani egy homoszexuális egyént sem, de akkor is. Ha az olvasóim a fiatalabb (legyen a 20 éves kor alatti korosztály) korosztályhoz tartoznak és körülnéznek az osztályteremben, biztos hogy lesz legalább egy olyan lány aki leszbikusnak vallja magát, valamint legalább 2-3 aki "mindkét kapura játszik". Egyszóval bizony, a lányok a lányokat is szeretik és rossz nyelvek azt mondják, hogy ez mindegyik nőnemű egyedben benne van. Innentől kezdve a férfitársadalom változásnak indul és bizony nőiesedni kell!
Amennyiben sikerül elérni azt a szintet, hogy az utcán férfiként egy férfi is megnézi a segged, már nyert ügyed van. Az öltözködés ennek az egésznek a kulcsa. fontos kellékek:
- v-nyakú, lehetőleg rózsaszín, lila, vagy magenta színű póló (minimum egy számmal kisebb mint ami a méreted)
- amennyiben hideg az idő, a pólóra jöhet egy kockás "favágóing" majd arra mindenképp vegyed föl nagymama kötött pulcsiját!
- lehetőleg 50 grammnál nagyobb súlyú aranykereszt a nyakláncodon.
- testhez simuló, feszülős, ülepes nadrág, amit a bármelyik kínai áruház női részlegén beszerezhetsz.
- lehetőleg piros színű Converse dorkó, de az sem baj, ha csak szerválsz a kínaiban egy tornacsukát és utána nyomtatsz otthon hozzá egy matricát.
A hajviseletben nem kell annyira nőiesnek lenni, bár a kicsit szemedbe lógó, egy oldalt felnyírt "leszbifrizura" még mindig nagyon menő akkoris ha faszi vagy. Viszont a divatnak megfelelő hajviselet (ecsetfej) mutatja, hogy bizony képben vagy és odafigyelsz magadra.
"A férfi legyen szőrös!" - így szólt az ősi mondás. Na ezt sürgősen felejtsd el. Egy csepp szőr nem lehet rajtad, mert még a végén férfinak látszol és nem látják meg benned a gyengéd és igényes metroszexuális szépfiút. Persze ez nem csak az arcodra vonatkozik. Lényeges, hogy a mellkasod, a hasad/hátad de még a kezed meg a lábad is totálisan szőrtelen legyen, hogy a bronzbarna testeden ne törjön meg a fény a szőröd által. Az se baj, ha az orrszőrödet is kiszeded. Javaslom a gyantát pl...
Aprobó bronz barnaság. Fontos, hogy minimum heti háromszor szoláriumban töltsd el a fél napodat (nem csak azért, mert ott be tudsz csajozni), hiszen a csokibarna bőr a legszebb modellek védjegye. Úgyhogy kapd fel anyuci tangáját és irány a Solisun!
A viselkedést illetően ebben a "fajban" nincsenek igazán feltételek, bár azért néha egy kis nőies "nem tudom hogy mit akarok de azért hisztizek miatta" az bőven belefér havonta egyszer-kétszer, sőt kell is, hiszen így mintegy menstruációs ciklust imitálva képes vagy azt mutatni magadról, hogy olyan vagy mint ők és te megérted őket.
Egy szó mint száz, manapság a legprofibb bugyimágusok bizony a fiúk akik majdnem hogy lányok... Hát kedves önjelölt alfahímek... A lecke fel van adva!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése