2015. június 11., csütörtök

Luna és Maiev: Szerelmem a mostohatesóm




Az olvasónaplóm második bejegyzése a Szerelmem a mostohatesóm című irományt teszi kereszttűz alá Luna és Maiev tollából.





Nos, hol is kezdjem. Rájöttem, hogy valójában mocskos mód konzervatív és vaskalapos vagyok, aki irtózik minden nem természetes úton történő "kiválasztódás" ellen. - Ezt mindenki értse ahogy akarja, majd valamikor lehet leírom részletesen is mire, hogy gondolok itt.

Az olvasónaplóm második bejegyzése a Szerelmem a mostohatesóm című irományt teszi kereszttűz alá Luna és Maiev tollából.

.
Az elején leszögezném, hogy már maga a cím is kicsit, hogy is mondjam... Undort váltott ki belőlem, persze ez a saját (feljebb említett) kis "defektem" miatt van.
Teszem hozzá: Volt rá példa, hogy "beleszerettem" az unokatesómba, sőt... De nem is tudtam, hogy rokon és aztán mikor kiderült el is tűnt mindenfajta érzelmi szál.
Ezek után már csak kíváncsiságból is nekiálltam elolvasni a sztorit és valamiért megfogott. Nem maga a tény, hogy valaki plátói szerelemben él valaki iránt - erről korábban már írtam - ami ugyebár addig érdekes, amíg meg nem kapod. De ugye általában nem kapod, ezért annyira érdekes... Na de visszatérve... A történetet számomra az érzelmek leírása teszi varázslatossá, és az, hogy valósághűnek tűnik azon felül, hogy még mindig nem tetszik az alapsztori. Kicsit hiányoltam a hosszabb leírásokat, de alapvetően az események részletesen és meglepően választékosan, jól vannak leírva. Öhm. A parton történő erősen 18+ -os jelenetnél azért jót röhögtem, mert egyáltalán nem élethű az ami történik. Csak azért nem írom le, mert túl alpári lenne. De látszik, hogy nem férfiak írják a sztorit, mert akkor tudnátok, hogy ilyen csak valami nagyon elcseszett dimenzióban történik. Kb. mintha két majdnem leszbikus nő esne egymásnak... Jó érzés, jó érzés de azért nagyon nem ugyanaz, mint egy igazi aktus. Persze a "fürgeujjak" mindig kéznél vannak, mint itt is... Dehát na... Szóval a csávó itt nálam elásta magát, ez nem férfi. Főleg nem részeg férfi, aki a leírások alapján igazi csődör, falubikája típus. :D Az apró hibáktól eltekintve viszont tényleg értékes, élvezetes és jó művet kapunk, amit mindenképpen érdemes elolvasni kezdő bloggereknek is, mert írás stílusilag, sztori felépítésileg is sokat lehet tanulni.

Hát, azt kell mondjam... Elismerésem... Az előítéleteim ellenére alkottatok valamit, ami lekötött és nem tettem le, pedig ezt nálam nehéz elérni...

2 megjegyzés:

  1. Szia, köszönjük az őszinte kritikát! Sejtettük, hogy egy fiú tetszését annyira nem fogja elnyerni a történetünk, de örülünk annak, hogy ennek ellenére lekötött téged! :) Igazából annál a tengerparti jelenetnél azért nem mentünk tovább, mert azért Aleksiben eléggé benne volt, hogy Silja a húga, és nem igazán volt képben, annyira részeg volt :D
    Illetve van a blogunkon egy "Kritikák" menüpont, szeretnénk érdeklődni, hogy bemásolhatjuk-e oda a kritikádat? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pont ezért írtam :D ha egy pasi eljut idáig akkor nem áll le főleg ha részeg :D
      Természetesen bemásolhatjátok teljesen nyugodtan :)

      Törlés